enda

Mia Farrow

(1945 – )

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Arthur og Maltazars hævn 2009 Stemme U/Spillefilm
The omen 2006 Mrs. Baylock U/Spillefilm
Widows Peak 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Alice 1990 Medvirkende U/Spillefilm
En anden kvinde 1988 Medvirkende U/Spillefilm
September 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Den røde rose fra Cairo 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Broadway Danny Rose 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Supergirl 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Zelig 1983 Medvirkende U/Spillefilm
En midsommer-nats sex komedie 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Orkanen 1979 Medvirkende U/Spillefilm
Lavinen 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Den store Gatsby 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Doktor Popaul 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Blind terror 1971 Medvirkende U/Spillefilm
John og Mary 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Rosemary's Baby 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.