enda

Mia Lyhne

(1971 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Julemandens datter 2018 Claudia DK/Spillefilm
Dræberne fra Nibe 2017 Gritt DK/Spillefilm
Tinkas juleeventyr 2017 Iben Tv-serie
Dan Dream 2017 Kit Andersen DK/Spillefilm
Ditte & Louise - Sæson 2 2016 Mia Lyhne Tv-serie
Undercover 2016 Madam Domina DK/Spillefilm
Klovn Forever 2015 Mia DK/Spillefilm
Juleønsket 2015 Charlotte Tv-serie
Kolbøttefabrikken 2014 Anette DK/Spillefilm
Krummerne - alt på spil 2014 Yrsas mor DK/Spillefilm
All Inclusive 2014 Tina DK/Spillefilm
Europamestrene 2013 Medvirkende Tv-serie
Borgen 3 2013 Dorte Brix Tv-serie
Sover Dolly på ryggen? 2012 Siv DK/Spillefilm
A-klassen 2012 Camilla Nielsen Tv-serie
Lærkevej: Til døden os skiller 2012 Karina DK/Spillefilm
Piraterne! 3D 2012 Forbløffende veldrejet pirat U/Spillefilm
Outsider 2:3 2012 Klasselærer Tv-serie
Outsider 3:3 2012 Klasselærer Tv-serie
Outsider 1:3 2012 Klasselærer Tv-serie
4x1 2011 Connie Tv-serie
Klovn - the Movie 2010 Mia DK/Spillefilm
Smukke mennesker 2010 Vivian DK/Spillefilm
Camping 2009 Connie DK/Spillefilm
Applaus 2009 Honey, Hvem er bange for Virginia Woolf DK/Spillefilm
Blå mænd 2008 AF dame DK/Spillefilm
Album 2008 Katja Rolsted, 1989 Tv-serie
Trio van Gogh 2007 Anette Tv-serie
Hjemve 2007 Ulla DK/Spillefilm
Den sorte Madonna 2007 Liz DK/Spillefilm
Direktøren for det hele 2006 Heidi A. DK/Spillefilm
Fidibus 2006 Sidse DK/Spillefilm
Klovn 2005 Mia Tv-serie
Forbrydelser 2004 Tina DK/Spillefilm
Familien Gregersen 2004 Yvonne DK/Spillefilm
Krøniken 2004 Lisbet Knudsen Tv-serie
Er du skidt, skat? 2003 Lisetta Tv-serie
Perforama 2002 Charlotte m.fl. Tv-serie
Vildfarelser 1997 Annabel DK/Kort fiktion
Kaos i opgangen 1997 Servitrice Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.