enda

Mia Stensgaard

(1972 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Dronningen 2019 Produktionsdesigner DK/Spillefilm
Arvingerne 3 2017 Produktionsdesigner, Manuskript Tv-serie
Mænd og høns 2015 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Arvingerne 2 2015 Produktionsdesign Tv-serie
Arvingerne 1 2014 Scenograf Tv-serie
Under bæltestedet 2006 Produktionsdesign DK/Kort fiktion
Anklaget 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
Adams æbler 2005 Produktionsdesign DK/Spillefilm
De grønne slagtere 2003 Scenograf DK/Spillefilm
Den vægelsindede 2000 Produktionsdesign Tv-film
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.