enda

Michael Anderson

(1920 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Captains Courageous 1996 Instruktion
En sag om liv eller død 1978 Instruktion U/Spillefilm
Orca The Killer Whale 1977 Instruktion
Regimentets ære 1975 Instruktion U/Spillefilm
Chase a Crooked Shadow 1958 Instruktion U/Spillefilm
Imperiets sønner 1957 Instruktion U/Spillefilm
Jorden rundt i 80 dage 1956 Instruktion U/Spillefilm
Mørkets eskadrille 1954 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.