enda

Michael Andrews

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Big Time 2017 Komponist DK/Dokumentarfilm
Sex Tape 2014 Komponist U/Spillefilm
Bad teacher 2011 Musik U/Spillefilm
Brudepiger 2011 Musik U/Spillefilm
Min min 2011 Musik DK/Dokumentarfilm
Overscoring 2010 Musik U/Spillefilm
Cyrus 2010 Musik U/Spillefilm
Funny people 2009 Musik U/Spillefilm
Me and you and everyone we know 2005 Musik U/Spillefilm
To i en 2003 Musik U/Spillefilm
Donnie Darko 2001 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.