enda

Michael Apted

(1941 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Unlocked 2017 Instruktion U/Spillefilm
Narnia: Morgenvandrerens rejse 2010 Instruktion U/Spillefilm
Amazing Grace 2008 Instruktion U/Spillefilm
Enough 2002 Instruktion U/Spillefilm
Enigma 2001 Instruktion U/Spillefilm
Coal Miners Daughter 2000 Instruktion
The World Is Not Enough 1999 Instruktion U/Spillefilm
Ekstreme metoder 1996 Instruktion U/Spillefilm
Nell 1994 Instruktion U/Spillefilm
Tordenhjerte 1992 Instruktion U/Spillefilm
Hvis sandheden skal frem 1991 Instruktion U/Spillefilm
Gorillaer i disen 1988 Instruktion U/Spillefilm
Mord i Gorky Park 1983 Instruktion U/Spillefilm
Langt nede, højt oppe 1981 Instruktion U/Spillefilm
Agatha Christie mysteriet 1978 Instruktion U/Spillefilm
Kniven på struben 1977 Instruktion U/Spillefilm
Det sidste skud 1972 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.