enda

Michael Balcon

(1896 – 1977)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Under Afrikas sol 1963 Produktion U/Spillefilm
Til sidste patron 1960 Produktion U/Spillefilm
Nowhere to Go 1958 Producer U/Spillefilm
Plyds og papegøjer 1955 Produktion U/Spillefilm
De tog mit barn 1954 Produktion U/Spillefilm
Mandy 1952 Produktion U/Spillefilm
I storbyens net 1951 Produktion U/Spillefilm
Manden i det hvide suit 1951 Produktion U/Spillefilm
Masser af guld 1951 Produktion U/Spillefilm
Syv små synder 1949 Produktion U/Spillefilm
Pas til paradis 1949 Produktion U/Spillefilm
Fem drenge på sporet 1947 Produktion U/Spillefilm
Frieda 1947 Produktion U/Spillefilm
Nicholas Nickleby 1947 Produktion U/Spillefilm
Nattens mysterier 1946 Produktion U/Spillefilm
Never Give Up 1946 Produktion U/Spillefilm
Under Australiens himmel 1946 Produktion U/Spillefilm
Det Forladte Skib 1945 Producer U/Spillefilm
Halvvejs-huset 1943 Produktion U/Spillefilm
The four just men 1939 Produktion U/Spillefilm
Doctor Syn 1937 Produktion U/Spillefilm
De 39 trin 1935 Produktion U/Spillefilm
Manden, der vidste for meget 1934 Produktion U/Spillefilm
Manden fra Aran 1934 Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.