enda

Michael Ballhaus

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
3096 dage 2013 Cheffotograf U/Spillefilm
The Departed 2006 Foto U/Spillefilm
Når du mindst venter det - Something's Gotta Give 2003 Foto U/Spillefilm
Uptown Girls 2003 Foto U/Spillefilm
Gangs of New York 2002 Foto U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Foto U/Spillefilm
Wild Wild West 1999 Foto U/Spillefilm
Præsidentkandidaten 1998 Foto U/Spillefilm
Air Force One 1997 Foto U/Spillefilm
Outbreak 1995 Foto U/Spillefilm
Jeg ta'r hvad som helst 1994 Foto U/Spillefilm
Quiz show 1994 Foto U/Spillefilm
Uskyldens år 1993 Foto U/Spillefilm
Mambo kings 1992 Foto U/Spillefilm
Dracula 1992 Foto U/Spillefilm
Hva' med Bob? 1991 Foto U/Spillefilm
GoodFellas 1990 Foto U/Spillefilm
Smil - vi er på 1990 Foto U/Spillefilm
Blacklistet 1990 Foto U/Spillefilm
De fabelagtige Baker Boys 1989 Foto U/Spillefilm
The Last Temptation of Christ 1988 Foto U/Spillefilm
Working girl 1988 Foto U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Foto U/Spillefilm
Glasmenageriet 1987 Foto, Producer U/Spillefilm
Broadcast news 1987 Foto U/Spillefilm
Mistænkt 1987 Foto U/Spillefilm
Det handler om penge 1986 Foto U/Spillefilm
Under the cherry moon 1986 Foto U/Spillefilm
Efter fyraften 1985 Foto U/Spillefilm
En sælgers død 1985 Foto Tv-film
Vild og rodløs 1984 Foto U/Spillefilm
Charmedrengene 1984 Foto U/Spillefilm
Ediths dagbog 1983 Foto U/Spillefilm
Kvindegalskab 1982 Foto
Ska' det være os? 1982 Foto U/Spillefilm
Opstanden 1980 Foto U/Spillefilm
Maria Brauns ægteskab 1978 Foto U/Spillefilm
Tyskland i efteråret 1978 Foto U/Dokumentarfilm
Bolwieser 1977 Foto U/Spillefilm
Den desperate mand 1977 Foto U/Spillefilm
Kinesisk roulette 1976 Foto U/Spillefilm
Frihedens knytnæve 1975 Foto U/Spillefilm
Mutter Küsters himmelfart 1975 Foto U/Spillefilm
Satans yngel 1975 Foto U/Spillefilm
Martha 1973 Foto U/Spillefilm
Indianerdrengen Tschetan 1972 Foto U/Spillefilm
Petra von Kants bitre tårer 1972 Foto U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1971 Foto U/Spillefilm
Advarsel mod en hellig luder 1970 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.