enda

Michael Bévort

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Pyrus på pletten 2000 Produktion DK/Spillefilm
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Producer Tv-serie
Skjulte spor 2000 Executive producer Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Executive producer Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Executive producer Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Executive producer Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Executive producer Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.