enda

Michael Blicher

(1975 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Jeg vil være Ole Henriksen 2014 Komponist Tv-dokumentar
Bandekrigerne - En insider åbner op 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Bandekrigerne - Et farligt venskab 2013 Musik DK/Dokumentarfilm
Måske uskyldig 2009 Musik DK/Dokumentarfilm
Pipungerne - Hittebarnet 2009 Musik DK/Kort fiktion
Prinsessen og vagten 2009 Musik DK/Kort fiktion
Pipungerne - Turen til åen 2009 Musik DK/Kort fiktion
Pipungerne - Mus på stribe 2009 Musik DK/Kort fiktion
Doxwise dagbog 2008 Musik DK/Dokumentarfilm
Jorden under mine fødder 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Vesterbro 2007 Musik DK/Dokumentarfilm
Bønderne 2007 Musik DK/Kort fiktion
Mit Danmark - film nr. 4 2006 Musik DK/Dokumentarfilm
Hundeøjne 2005 Musik DK/Kort fiktion
En rem af huden 2003 Musik DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.