enda

Michael Bolton

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
White Noise 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Final Destination 2 2003 Produktionsdesign U/Spillefilm
Romeo Must Die 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den fantastiske rejse II 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dødbringende kontakt 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Weekend med Bernie II 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det er os der snakker nu! 1993 Produktionsdesign U/Spillefilm
Ulvehunden 1991 Produktionsdesign U/Spillefilm
Fluen 2 1989 Produktionsdesign U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Scenograf U/Spillefilm
Jagten på den store guldåre 1982 Scenograf U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.