enda

Michael Bradsell

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Wilde - den første moderne mand 1997 Klip U/Spillefilm
Et kys før døden 1991 Klip U/Spillefilm
Absolute beginners 1986 Klip U/Spillefilm
For rigets sikkerhed 1985 Klip U/Spillefilm
Cal 1984 Klip U/Spillefilm
Local Hero 1983 Klip U/Spillefilm
Farligt bytte 1982 Klip U/Spillefilm
Stakkels Dennis 1977 Klip U/Spillefilm
Piratøen 1974 Klip U/Spillefilm
Pirat-øen 1974 Klip U/Spillefilm
Djævlene 1971 Klip U/Spillefilm
Boy Friend 1971 Klip U/Spillefilm
Krigsspillet 1965 Klip Tv-film
Culloden 1965 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.