enda

Michael Brook

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Elsk mig igen 2012 Musik U/Spillefilm
U2 - From the Sky Down 2011 Musik U/Dokumentarfilm
Darwin 2011 Musik U/Dokumentarfilm
The Fighter 2010 Musik U/Spillefilm
Ind i vildmarken 2007 Musik U/Spillefilm
En ubekvem sandhed 2006 Musik U/Dokumentarfilm
Den jagede 1997 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.