enda

Michael Butler

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Kategori
Pale Rider 1985 Manus U/Spillefilm
Politiets hemmelige våben 1985 Manus U/Spillefilm
Den anden mand 1984 Manus U/Spillefilm
Megaforce 1982 Foto U/Spillefilm
Hair 1979 Produktion U/Spillefilm
Dødens gab 2 1978 Foto U/Spillefilm
Pansernæven 1977 Manus U/Spillefilm
Harry og Tonto 1974 Foto U/Spillefilm
Charley Varrick 1973 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.