enda

Michael Caine

(1933 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Going in Style 2017 Medvirkende U/Spillefilm
Youth 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Mr. Morgan's Last Love 2013 Matthew Morgan U/Spillefilm
Now You See Me 2013 Arthur Tressler U/Spillefilm
Journey to The Mysterious Island 2012 Alexander U/Spillefilm
Biler 2 2011 Finn McMissile U/Spillefilm
Harry Brown 2009 Harry Brown U/Spillefilm
Dobbeltspil 2007 Andrew Wyke U/Spillefilm
The Prestige 2006 Cutter U/Spillefilm
Children of men 2006 Jasper U/Spillefilm
Batman Begins 2005 Alfred U/Spillefilm
The weather man 2005 Robert Spritz U/Spillefilm
Agent Catwalk 2000 Medvirkende U/Spillefilm
Æblemostreglementet 1999 Dr. Wilbur Larch U/Spillefilm
Little voice - Den lille stemme 1998 Ray Say U/Spillefilm
På farlig grund 1994 Michael Jennings U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Fræk, frækkere, frækkest 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Jeg overgiver mig - betingelsesløst 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Half Moon Street 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Muldvarpen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Hannah og hendes søstre 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Mona Lisa 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Vandskræk 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Generalernes testamente 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Den søde frihed 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Spionen, der kom tilbage 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Lærenemme Rita 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Gi' Rio skylden 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Konsulen - det forkerte gidsel 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Dødsfælden 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Victory - fangelejrens helte 1981 Captain John Colby U/Spillefilm
Klædt på til mord 1980 Medvirkende U/Spillefilm
Poseidons hemmelighed 1979 Medvirkende U/Spillefilm
California Suite 1978 Medvirkende U/Spillefilm
Broen ved Arnhem 1977 Medvirkende U/Spillefilm
Ørnen er landet 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Forbrydelse betaler sig 1976 Medvirkende U/Spillefilm
Pendergast mysteriet 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Manden der ville være konge 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Den romantiske englænderinde 1975 Medvirkende U/Spillefilm
Mord i Marseille 1974 Medvirkende U/Spillefilm
Dobbeltspil 1972 Medvirkende U/Spillefilm
x, y & zee 1972 Medvirkende U/Spillefilm
Slaget om England 1969 Medvirkende U/Spillefilm
Det beskidte spil 1968 Medvirkende U/Spillefilm
En djævelsk leg 1968 Medvirkende U/Spillefilm
Lynaktion Ipcress 1965 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.