enda

Michael Caton-Jones

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Basic Instinct 2 2006 Instruktion U/Spillefilm
Sjakalen 1997 Instruktion U/Spillefilm
Rob Roy 1995 Instruktion U/Spillefilm
Min mors kæreste 1993 Instruktion U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Instruktion U/Spillefilm
Memphis Belle 1990 Instruktion U/Spillefilm
Skandalen 1989 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.