enda

Michael Cera

(1988 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Gloria Bell 2019 Medvirkende U/Spillefilm
Sausage Party 2016 Stemme U/Spillefilm
Youth in Revolt 2010 Nick Twisp and Francois Dillinger U/Spillefilm
Scott Pilgrim mod verden 2010 Scott Pilgrim U/Spillefilm
Nick & Norah's Infinite Playlist 2009 Nick U/Spillefilm
Superbad 2007 Evan U/Spillefilm
Juno 2007 Paulie Bleeker U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.