enda

Michael Chapman

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Terabithia - et hemmeligt land 2007 Foto U/Spillefilm
Evolution 2001 Foto U/Spillefilm
The Watcher 2000 Foto U/Spillefilm
The Story of Us 1999 Foto U/Spillefilm
6 dage, 7 nætter 1998 Foto U/Spillefilm
Primal Fear 1996 Foto U/Spillefilm
Space jam 1996 Foto U/Spillefilm
Flygtningen 1993 Foto U/Spillefilm
Solen stiger 1993 Foto U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Foto U/Spillefilm
Strømer i børnehaveklassen 1990 Foto U/Spillefilm
Hurtige penge 1990 Foto U/Spillefilm
Ghostbusters II 1989 Foto U/Spillefilm
Jagten på en morder 1988 Foto U/Spillefilm
Scrooged 1988 Foto U/Spillefilm
Lost Boys 1987 Foto U/Spillefilm
Bogart junior 1982 Foto U/Spillefilm
Raging Bull 1980 Foto U/Spillefilm
The wanderers 1979 Foto U/Spillefilm
Hårdkogt 1978 Foto U/Spillefilm
Taxi Driver 1976 Foto U/Spillefilm
Stråmanden 1976 Foto U/Spillefilm
Den hårde straf 1974 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.