enda

Michael Christensen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Legenden om Enyo 2010 Producer Tv-serie
H.C. Andersens eventyr 2004 Producer Tv-serie
Store danskere 2003 Kameraoperatør Antologi
Little People: Big Discoveries 2002 Executive producer Tv-serie
Magnus og Myggen 2001 Producer Tv-serie
Fortabt i rummet 1998 Producer DK/Eksperimentalfilm
Så smukt! 1998 Line producer DK/Kort fiktion
When The Music's Over 1997 Produktion DK/Dokumentarfilm
Hamsun 1996 Gårdskarl, Line producer DK/Spillefilm
Planetens spejle 1992 Producer DK/Spillefilm
Himmel og helvede 1988 1. mand, Produktionsleder DK/Spillefilm
Negerkys og labre larver 1987 Produktionsleder DK/Spillefilm
Ballerup Boulevard 1986 Revisor DK/Spillefilm
Flamberede hjerter 1986 Produktionsleder DK/Spillefilm
De flyvende djævle 1985 Produktionsleder DK/Spillefilm
Når engle elsker 1985 Produktionsleder DK/Spillefilm
Der er et yndigt land 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Isfugle 1983 Produktionsleder DK/Spillefilm
Udvikling 1982 Scripter, Fotografassistent Tv-serie
Nocturne 1981 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Har du set Alice? 1981 Produktionsleder DK/Spillefilm
Lille Virgil og Orla Frøsnapper 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Næste stop - Paradis 1980 Produktionsleder DK/Spillefilm
Med Danmarks regentpar i Kina 1979 Foto DK/Dokumentarfilm
Kalule 1979 Fotografassistent DK/Dokumentarfilm
Charly og Steffen 1979 Produktionsleder DK/Spillefilm
Honning måne 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hør, var der ikke en som lo? 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Slægten 1978 Fotografassistent DK/Spillefilm
Clark 1977 Foto DK/Spillefilm
Aftenlandet 1977 Medvirkende DK/Spillefilm
Pas på ryggen, professor! 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
Skytten 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
Terror 1977 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det begyndte med Mathilde 1976 Fotografassistent Tv-film
Hjerter er trumf 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Den korte sommer 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Strømer 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Sømænd på sengekanten 1976 Fotografassistent DK/Spillefilm
Da Svante forsvandt 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
En lykkelig skilsmisse 1975 Fotografassistent DK/Spillefilm
Rapportpigen 1974 Stillfotograf, Fotografassistent DK/Spillefilm
I Jomfruens tegn 1973 Foto DK/Spillefilm
I din fars lomme 1973 Fotografassistent DK/Spillefilm
Farlige kys 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Man sku' være noget ved musikken 1972 Fotografassistent DK/Spillefilm
Christa 1971 Fotografassistent U/Spillefilm
Det er nat med fru Knudsen 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Hosekræmmeren 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Kong Lear 1971 Fotografassistent DK/Spillefilm
Løgneren 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Oktoberdage 1970 Fotografassistent DK/Spillefilm
Midt i en jazztid 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Mordskab 1969 Fotografassistent DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.