enda

Michael Cimino

(1939 – 2016)

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Desperate Hours 1990 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Sicilianeren 1987 Instruktion, Producer U/Spillefilm
Chinatown bløder 1985 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Heaven's Gate 1980 Instruktion, Manus U/Spillefilm
The Deer Hunter 1978 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Thunderbolt 1974 Instruktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.