enda

Michael Corenblith

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Saving Mr. Banks 2013 Produktionsdesign U/Spillefilm
The Campaign 2012 Produktionsdesign U/Spillefilm
Dinner for schmucks 2010 Produktionsdesign U/Spillefilm
The blind side 2009 Produktionsdesign U/Spillefilm
Frost/Nixon 2008 Produktionsdesign U/Spillefilm
Be Cool 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Grinchen - julen er stjålet 2000 Produktionsdesign U/Spillefilm
EDtv 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
Store Joe Young 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Løsepenge 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Apollo 13 1995 Produktionsdesign U/Spillefilm
Hollywood patruljen 1986 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.