enda

Michael Coulter

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Love Actually - Kald det kærlighed 2003 Foto U/Spillefilm
Killing Me Softly 2002 Foto U/Spillefilm
Notting Hill 1999 Foto U/Spillefilm
Mansfield Park 1999 Foto U/Spillefilm
Fornuft og følelse 1995 Foto U/Spillefilm
Fire bryllupper og en begravelse 1994 Foto U/Spillefilm
Hvor engle frygter at gå 1991 Foto U/Spillefilm
Små mirakler 1986 Foto U/Spillefilm
Den gode far 1986 Foto U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.