enda

Michael Daugaard

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Turen går til Mars 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
100 års opvarmning 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Turen går til Mars (del 1:3) 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Turen går til Mars (del 2:3) 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
Turen går til Mars (del 3:3) 2009 Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Ideologen 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Krigerne 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
På sporet af den hellige krig - Netværket 2008 Foto DK/Dokumentarfilm
Fremskridt på afveje 2006 Foto Antologi
Den sidste antibiotika 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Den udødelige gift 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
En epidemi af røg 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Hullet i himlen 2006 Foto DK/Dokumentarfilm
Bly for livet 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Byer af smog 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Det onde støv 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
En forudsigelig katastrofe 2005 Foto DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.