enda

Michael De Luca

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Captain Phillips 2013 Producer U/Spillefilm
Priest 2011 Producer U/Spillefilm
Fright night 2011 Producer U/Spillefilm
Moneyball 2011 Producer U/Spillefilm
The social network 2010 Producer U/Spillefilm
Brothers 2009 Producer U/Spillefilm
21 2008 Producer U/Spillefilm
The Love Guru 2008 Producer U/Spillefilm
Ghost rider 2007 Producer U/Spillefilm
Zathura - et eventyr i rummet 2006 Produktion U/Spillefilm
Boogie nights 1997 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.