enda

Michael Ellis

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Drengen i den stribede pyjamas 2008 Klip U/Spillefilm
Sandtrolden 2004 Klip U/Spillefilm
The Wedding Planner 2001 Manus U/Spillefilm
Little voice - Den lille stemme 1998 Klip U/Spillefilm
Brassed off! 1996 Klip U/Spillefilm
Chopin - min elskede 1991 Klip U/Spillefilm
Jagten på Nilens juvel 1985 Klip U/Spillefilm
Når isen smelter 1984 Klip U/Spillefilm
Britannia Hospital 1982 Klip U/Spillefilm
Disciplinens hårde drenge 1982 Klip U/Spillefilm
Superman 1978 Klip U/Spillefilm
Jernkorset - og sergent Steiner 1977 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.