enda

Michael Elo

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peter Pedal 2006 Stemme U/Spillefilm
H.C. Andersens eventyr 2004 Stemme Tv-serie
Pokémon 3 2001 Stemme U/Spillefilm
Pokémon 2 2000 Stemme U/Spillefilm
Muppets fra rummet - Den store Muppet rejse 1999 Bubba/Noah U/Spillefilm
Lille Nemo i drømmeland 1989 Nemos far/Oompe U/Spillefilm
Walter og Carlo i Amerika 1989 Musiker DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.