enda

Michael Frandsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
QEDA 2017 Steward DK/Spillefilm
Alle for to 2013 Stor fyrs assistent DK/Spillefilm
Ronal Barbaren 2011 Stemme DK/Spillefilm
Klovn - the Movie 2010 Vagt, Castello Alleycat DK/Spillefilm
Winnie og Karina - The Movie 2009 Ronni DK/Spillefilm
Storm 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
En loppe kan også gø 1996 Produktionsleder (postproduktion) DK/Spillefilm
Carlo & Ester 1994 Tyv, Rekvisitør DK/Spillefilm
Prinsen af Jylland 1994 Rekvisitørassistent U/Spillefilm
Jesus vender tilbage 1992 Rekvisitørassistent DK/Spillefilm
En dag i oktober 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Krummerne 1991 Rekvisitør DK/Spillefilm
Dagens Donna 1990 Runner DK/Spillefilm
Tarzan Mama Mia 1989 Volontør DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.