enda

Michael Frank Nielsen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Erindring om mine bedrøvelige ludere 2012 Color timing U/Spillefilm
Mennesker i solen 2011 Color timing U/Spillefilm
Parterapi 2010 Color timing DK/Spillefilm
Hold om mig 2010 Color timing DK/Spillefilm
Mænd der hader kvinder 2009 Color timing U/Spillefilm
Vanvittig forelsket 2009 Color timing DK/Spillefilm
Kærlighedens krigere 2009 Grading U/Spillefilm
Det gode hjerte 2009 Color timing U/Spillefilm
Kærestesorger 2009 Colorgrading DK/Spillefilm
Himlens hjerte 2008 Color timing U/Spillefilm
Vikaren 2007 Color timing DK/Spillefilm
Doxa 2005 Color timing U/Spillefilm
In Transit 2005 Color timing DK/Kort fiktion
Adams æbler 2005 Color timing DK/Spillefilm
Percy, Buffalo Bill og jeg 2005 Color timing U/Spillefilm
Så hvid som sne 2001 Color timing U/Spillefilm
Leïla 2001 Color timing DK/Spillefilm
At klappe med een hånd 2001 Color timing DK/Spillefilm
Når lysterne tændes 2001 Color timing DK/Kort fiktion
Lysets hjerte 1998 Color timing DK/Spillefilm
Hamsun 1996 Color timing DK/Spillefilm
Farligt venskab 1995 Color timing DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.