enda

Michael Gambon

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Ali G Indahouse 2002 Premierminister U/Spillefilm
Gosford Park 2001 William McCordle U/Spillefilm
Charlotte Gray 2001 Levade U/Spillefilm
The Last September 1999 Medvirkende U/Spillefilm
Dans under høstmånen 1998 Fader Jack Mundy U/Spillefilm
Toys 1992 Medvirkende U/Spillefilm
Kokken, tyven, hans kone & hendes elsker 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.