enda

Michael Giacchino

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Star Trek Into Darkness 2013 Musik U/Spillefilm
Mission: Impossible - Ghost Protocol 2012 Musik U/Spillefilm
John Carter 2012 Musik U/Spillefilm
Super 8 2011 Musik U/Spillefilm
Biler 2 2011 Musik U/Spillefilm
50/50 2011 Musik U/Spillefilm
Let Me In 2010 Musik U/Spillefilm
Star Trek 2009 Musik U/Spillefilm
Op 2009 Musik U/Spillefilm
Speed racer 2008 Musik U/Spillefilm
Ratatouille 2007 Musik U/Spillefilm
Mission: Impossible III 2006 Musik U/Spillefilm
Sky High 2005 Musik U/Spillefilm
The Family Stone 2005 Musik U/Spillefilm
De utrolige 2004 Musik U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.