enda
Person

Michael Hardinger

(1948 – )

Filmografi Musik
Titel År Funktion Kategori
Askepop - the Movie 2003 Musik DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Musik DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Musik Tv-serie
Vildbassen 1994 Musik DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Musik DK/Spillefilm
Jul i juleland 1993 Musik Tv-serie
Krummerne 1991 Musik DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Manus, Musik, Sang DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Manus, 2. sergent/Dennes søn DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Musik DK/Spillefilm
Musik År Film Funktion
Askepop 2003 Askepop - the Movie Komponist
Knold og Tot 2003 Askepop - the Movie Komponist
Topper ta''r en tur 2003 Askepop - the Movie Komponist
Hvad er det dog der sker 2003 Askepop - the Movie Komponist
En sang til dig 2003 Askepop - the Movie Komponist
Vi gi''r aldrig op 2003 Askepop - the Movie Komponist
Askepop 2003 Askepop - the Movie Komponist
Askepop 2003 Askepop - the Movie Tekstforfatter
Topper ta''r en tur 2003 Askepop - the Movie Tekstforfatter
Kys din søster 2002 Bertram & co Komponist
Kys din søster 2002 Bertram & co Tekstforfatter
Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Komponist
Kærlighed klarer alt 1997 Sunes familie Komponist
Ferie, ferie, ferie 1997 Sunes familie Komponist
Mega mix: Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Komponist
Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Tekstforfatter
Kærlighed klarer alt 1997 Sunes familie Tekstforfatter
Ferie, ferie, ferie 1997 Sunes familie Tekstforfatter
Mega mix: Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Tekstforfatter
Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Musikproducer
Kærlighed klarer alt 1997 Sunes familie Musikproducer
Ferie, ferie, ferie 1997 Sunes familie Musikproducer
Mega mix: Pizza, pølser og kærlighed 1997 Sunes familie Musikproducer
Vildbasse rap 1994 Vildbassen Komponist
Yippie yeah 1994 Vildbassen Komponist
M. B. 1994 Vildbassen Komponist
Der er så skønt på landet 1994 Vildbassen Komponist
Vildbassen [Score] 1994 Vildbassen Komponist
Bare man ku'' 1994 Krummerne 3 - Fars gode idé Komponist
Krummerne 3 - Fars gode idé [Score] 1994 Krummerne 3 - Fars gode idé Komponist
Vildbasse rap 1994 Vildbassen Tekstforfatter
Yippie yeah 1994 Vildbassen Tekstforfatter
Der er så skønt på landet 1994 Vildbassen Tekstforfatter
Bare man ku'' 1994 Krummerne 3 - Fars gode idé Tekstforfatter
M. B. 1994 Vildbassen Tekstforfatter
Bare man ku'' 1994 Krummerne 3 - Fars gode idé Musikproducer
Vildbasse rap 1994 Vildbassen Guitar
Der er så skønt på landet 1994 Vildbassen Guitar
Krummerne 2 - Stakkels Krumme [Score] 1992 Krummerne 2 - Stakkels Krumme Komponist
Man er som man er 1992 Krummerne 2 - Stakkels Krumme Komponist
Det er jul 1992 Krummerne 2 - Stakkels Krumme Komponist
Man er som man er 1992 Krummerne 2 - Stakkels Krumme Musikproducer
Krummes sang 1991 Krummerne Komponist
Bjørn tidløse mænd 1991 Krummerne Komponist
Krummerne [Score] 1991 Krummerne Komponist
Krummes sang 1991 Krummerne Tekstforfatter
Bjørn tidløse mænd 1991 Krummerne Musikproducer
Krummes sang 1991 Krummerne Musikproducer
Bananen - skræl den før din nabo![Score] 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Bananen 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Blue sax 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Stake out blues 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Blues in denim 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Beton i låget 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Carwash 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
El mano 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Viva Olivia 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Angel of death 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
White cane 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Cop in trouble 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Disgusting coziness 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Kakao 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Komponist
Bananen 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Tekstforfatter
Stake out blues 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Tekstforfatter
Blues in denim 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Guitar
El mano 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Tekstforfatter
Angel of death 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Tekstforfatter
Kakao 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Tekstforfatter
Bananen 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Sang
Kakao 1990 Bananen - skræl den før din nabo! Sang
Uartigt party 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Komponist
Elskede Herdis 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Komponist
Brøndby 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Komponist
Elvis Hansen 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Komponist
Elvis Hansen - en samfundshjælper [Score] 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Komponist
Uartigt party 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Tekstforfatter
Elskede Herdis 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Tekstforfatter
Brøndby 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Tekstforfatter
Elvis Hansen 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Tekstforfatter
Uartigt party 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Musikproducer
Elskede Herdis 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Musikproducer
Brøndby 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Musikproducer
Elvis Hansen 1988 Elvis Hansen - en samfundshjælper Musikproducer
Yes, det er far 1986 Walter og Carlo (2) - yes, det er far Tekstforfatter