enda

Michael Hardinger

(1948 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Askepop - the Movie 2003 Musik DK/Spillefilm
Sunes familie 1997 Musik DK/Spillefilm
Krummernes jul 1996 Musik Tv-serie
Vildbassen 1994 Musik DK/Spillefilm
Krummerne 3 - Fars gode idé 1994 Musik DK/Spillefilm
Jul i juleland 1993 Musik Tv-serie
Krummerne 1991 Musik DK/Spillefilm
Bananen - skræl den før din nabo! 1990 Manus, Musik, Sang DK/Spillefilm
Den røde tråd 1989 Manus, 2. sergent/Dennes søn DK/Spillefilm
Elvis Hansen - en samfundshjælper 1988 Musik DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.