enda

Michael Horton

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ringenes herre - De to tårne 2002 Klip U/Spillefilm
Ringenes herre - Eventyret om ringen 2001 Klip U/Spillefilm
Once Were Warriors 1994 Klip U/Spillefilm
The Quiet Earth 1985 Klip U/Spillefilm
Pansertruck 1982 Klip U/Spillefilm
Disciplinens hårde drenge 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Mini-massakren 1981 Klip U/Spillefilm
Begrundet tvivl 1980 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.