enda

Michael Howells

(1957 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Stor opstandelse 2007 Produktionsdesign U/Spillefilm
Nanny McPhee - den fortryllende barnepige 2005 Produktionsdesign U/Spillefilm
Den ideelle mand 1999 Produktionsdesign U/Spillefilm
For evigt 1998 Produktionsdesign U/Spillefilm
Emma 1996 Produktionsdesign U/Spillefilm
Prinsesse Caraboo 1994 Produktionsdesign U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.