enda

Michael Hughson

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Kategori
Nogen keder sig måske 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Om Karla Kanin - Børneinterview 1997 Klip DK/Dokumentarfilm
Disse vidunderlige ting 1997 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Kogevask 1997 Lyd DK/Kort fiktion
Børnemagter 1997 Lyd DK/Dokumentarfilm
Close Up 97 1997 Animation DK/Dokumentarfilm
The Fool 1996 Lyd DK/Kort fiktion
Elementernes metafysik 1996 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Safe condition - document in the past perfect 1995 Klip DK/Eksperimentalfilm
Sandhedens time 1995 Klip DK/Kort fiktion
Blood trance 1995 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
Spor af tid 1995 Klip, Lyd DK/Eksperimentalfilm
By 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Vægteren 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Service Bitch 1995 Lyd DK/Kort fiktion
Han tog en pause 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Landet i byen 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Ca. Nov. 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - Iv 1995 Lyd Antologi
København Ca. 1995 - Tv Præsentation 1995 Lyd
Babylon96københavn 1995 Lyd DK/Kort fiktion
14 Billeder 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Øjeblikket Før 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
København CA. 1995 1995 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Magasinprogrammet København Ca. 1995 - III 1995 Lyd Antologi
Iskolde penge 1995 Lyd DK/Dokumentarfilm
Birdbrain 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
Min røde basker 1994 Klip DK/Dokumentarfilm
Kuffertsjælen 1994 Klip DK/Eksperimentalfilm
Rusland 1994 Lyd DK/Eksperimentalfilm
Black Box 1993 Lyd DK/Dokumentarfilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.