enda

Michael Iversen

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Nissernes ø 2003 Teknisk instruktør Tv-serie
Skjulte spor 2000 Instruktørassistent, Teknisk producer Tv-serie
Pyrus i alletiders eventyr 2000 Producer Tv-serie
Olsen bandens første kup 1999 Producer Tv-serie
Alletiders julemand 1997 Producer Tv-serie
Alle tiders julemand 1997 Producer Tv-serie
Alle tiders nisse 1995 Producer Tv-serie
Alle tiders jul 1994 Foto Tv-serie
Skibet i skilteskoven 1992 B-fotograf Tv-serie
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.