enda

Michael J. Fox

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Atlantis: Det forsvundne rige 2001 Milo Thatch (org. version) U/Spillefilm
Den gamles grunker 1994 Medvirkende U/Spillefilm
For pengenes skyld 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Den hårde måde 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Doc Hollywood 1991 Medvirkende U/Spillefilm
De kaldte os helte 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden del II 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden Del III 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Storbyens vilde liv 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Forført til succes! 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Light of day - vild med rock 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Teen wolf - han er bare et hår bedre 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Tilbage til fremtiden 1985 Medvirkende U/Spillefilm
Årgang 1984 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.