enda

Michael Jablow

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
She's the Man 2006 Klip U/Spillefilm
The Last Castle 2001 Klip U/Spillefilm
The Contender 2000 Klip U/Spillefilm
Muppets skatteø 1996 Klip U/Spillefilm
Boomerang 1992 Klip U/Spillefilm
Muppets juleeventyr 1992 Klip U/Spillefilm
Brændende kærlighed 1991 Klip U/Spillefilm
Her bor de gale 1990 Klip U/Spillefilm
Høj pistolføring 1988 Klip U/Spillefilm
Hund og mand imellem 1988 Klip U/Spillefilm
Smid mor af toget 1987 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.