enda

Michael Kahn

(1935 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Lincoln 2012 Klip U/Spillefilm
Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand 2011 Klip U/Spillefilm
Tintin: Enhjørningens hemmelighed 2011 Klip U/Spillefilm
War Horse 2011 Klip U/Spillefilm
Prince of Persia: The Sands of Time 2010 Klip U/Spillefilm
Spiderwick fortællingerne 2008 Klip U/Spillefilm
Indiana Jones og krystalkraniets kongerige 2008 Klip U/Spillefilm
München 2005 Klip U/Spillefilm
War of the Worlds 2005 Klip U/Spillefilm
Terminalen 2004 Klip U/Spillefilm
Lemony Snicket - Én ulykke kommer sjældent alene 2004 Klip U/Spillefilm
Lara Croft Tomb Raider - The Cradle of Life 2003 Klip U/Spillefilm
Peter Pan 2003 Klip U/Spillefilm
Catch Me If You Can 2002 Klip U/Spillefilm
Minority Report 2002 Klip U/Spillefilm
A.I. - Kunstig intelligens 2001 Klip U/Spillefilm
Dobbeltspil 2000 Klip U/Spillefilm
The Haunting - Hjemsøgt 1999 Klip U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad - Director's cut 1999 Klip U/Spillefilm
Saving private Ryan 1998 Klip U/Spillefilm
Amistad 1997 Klip U/Spillefilm
The Lost World: Jurassic Park 1997 Klip U/Spillefilm
Twister 1996 Klip U/Spillefilm
Casper 1995 Klip U/Spillefilm
Jurassic Park 1993 Klip U/Spillefilm
Schindlers liste 1993 Klip U/Spillefilm
Vi lever 1992 Klip U/Spillefilm
Toy soldiers 1991 Klip U/Spillefilm
Hook 1991 Klip U/Spillefilm
Araknofobi 1990 Klip U/Spillefilm
Indiana Jones og det sidste korstog 1989 Klip U/Spillefilm
Always 1989 Klip U/Spillefilm
Solens rige 1987 Klip U/Spillefilm
Farligt begær 1987 Klip U/Spillefilm
Goonierne 1985 Klip U/Spillefilm
Farven lilla 1985 Klip U/Spillefilm
Indiana Jones og templets forbandelse 1984 Klip U/Spillefilm
Falling in love 1984 Klip U/Spillefilm
Bord til fem 1983 Klip U/Spillefilm
På grænsen til det ukendte 1983 Klip U/Spillefilm
Poltergeist 1982 Klip U/Spillefilm
Jagten på den forsvundne skat 1981 Klip U/Spillefilm
Brugte biler 1980 Klip U/Spillefilm
1941 - undskyld hvor ligger Hollywood? 1979 Klip U/Spillefilm
Øjne 1978 Klip U/Spillefilm
Nærkontakt af tredie grad 1977 Klip U/Spillefilm
Nærkontakt af tredje grad. Specialudgaven 1977 Klip U/Spillefilm
Zebra force- den beskidte bande 1976 Klip U/Spillefilm
Dødens by 1975 Klip U/Spillefilm
Buster og Billie 1974 Klip U/Spillefilm
Mr. T og bagmændene 1972 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.