enda
Person

Michael Keaton

(1951 – )

Filmografi
Titel År Funktion Kategori
American Assassin 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Founder 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spotlight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Minions 2015 Walter Nelson (org. version) U/Spillefilm
Birdman 2014 Riggan U/Spillefilm
RoboCop 2014 Raymond Sellars U/Spillefilm
The Company 2007 Medvirkende Tv-serie
White Noise 2005 Jonathan Rivers U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Ray Peyton Sr. U/Spillefilm
Desperate Measures 1998 Peter McCabe U/Spillefilm
Jack Frost 1998 Medvirkende U/Spillefilm
Fire i én 1996 Doug Kinney U/Spillefilm
Før deadline 1994 Medvirkende U/Spillefilm
My Life 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Batman 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Springturen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Noget i klemme 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd hul i gangsterne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Støvsugerpiloten 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Natholdet 1982 Medvirkende U/Spillefilm