enda

Michael Keaton

(1951 - )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
American Assassin 2017 Medvirkende U/Spillefilm
The Founder 2016 Medvirkende U/Spillefilm
Spotlight 2015 Medvirkende U/Spillefilm
Minions 2015 Walter Nelson (org. version) U/Spillefilm
Birdman 2014 Riggan U/Spillefilm
RoboCop 2014 Raymond Sellars U/Spillefilm
The Company 2007 Medvirkende Tv-serie
White Noise 2005 Jonathan Rivers U/Spillefilm
Herbie - for fuld udblæsning 2005 Ray Peyton Sr. U/Spillefilm
Desperate measures 1998 Peter McCabe U/Spillefilm
Fire i én 1996 Doug Kinney U/Spillefilm
Før deadline 1994 Medvirkende U/Spillefilm
My life 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Stor ståhej for ingenting 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Batman vender tilbage 1992 Medvirkende U/Spillefilm
En fremmed flytter ind 1990 Medvirkende U/Spillefilm
Batman 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Springturen 1989 Medvirkende U/Spillefilm
Livet tur/retur 1988 Medvirkende U/Spillefilm
Noget i klemme 1987 Medvirkende U/Spillefilm
Koks i kølerhjelmen 1986 Medvirkende U/Spillefilm
Skyd hul i gangsterne 1984 Medvirkende U/Spillefilm
Støvsugerpiloten 1983 Medvirkende U/Spillefilm
Natholdet 1982 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.