enda

Michael Lindvad

(1940 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Skjulte spor 2000 Justitsminister Tv-serie
Bryggeren 1996 Skolelæreren Tv-serie
Min fynske barndom 1994 Godsejeren DK/Spillefilm
Gøngehøvdingen 1992 Olof Kernbok, kaptan Tv-serie
Drengene fra Sankt Petri 1991 Tysk officer DK/Spillefilm
En afgrund af frihed 1989 Jens, Henriks far DK/Spillefilm
Niels Klims underjordiske rejse 1984 Hofmarskallen Tv-serie
Else Kant 1978 Medvirkende Tv-serie
Pas på ryggen, professor! 1977 Agent i gul frakke DK/Spillefilm
Familien Gyldenkål vinder valget 1977 Forretningsbestyrer DK/Spillefilm
En by i provinsen 1976 Ung mand, Sprængstofeksperten Tv-serie
Hjerter er trumf 1976 Læge DK/Spillefilm
En landsbydegns dagbog 1975 Herredsfogeden Tv-film
Nøddebo Præstegård 1974 Frederik, næstældste bror DK/Spillefilm
Don Juan 1973 Medvirkende Tv-film
Joan 1972 Street Tv-film
Tango jalousi 1970 Jacob Gade Tv-film
Samtale om natten i København 1970 Digter Tv-film
Hjemmet 1969 Medvirkende Tv-film
Nå, drenge, hvordan går det? 1969 Medvirkende Tv-film
Den hvide hingst 1961 Willy, læderjakke DK/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.