enda

Michael Lobell

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Tears of the Sun 2003 Produktion U/Spillefilm
Striptease 1996 Producer U/Spillefilm
Det ku' ske for dig 1994 Producer U/Spillefilm
Kugler, krudt og bleer 1993 Producer U/Spillefilm
Honeymoon i Las Vegas 1992 Producer U/Spillefilm
Jackpot til desert 1990 Producer U/Spillefilm
Masser af slyngler 1986 Producer U/Spillefilm
Natty Gann 1985 Produktion U/Spillefilm
Når bare enden er go' 1981 Producent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.