enda

Michael London

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Trumbo 2015 Producer U/Spillefilm
Win Win 2011 Producer U/Spillefilm
All Good Things 2010 Producer U/Spillefilm
The visitor 2007 Producer U/Spillefilm
Illusionisten 2006 Produktion U/Spillefilm
The Family Stone 2005 Produktion U/Spillefilm
House of Sand and Fog 2003 Produktion U/Spillefilm
Guruen 2002 Produktion U/Spillefilm
40 Days and 40 Nights 2002 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.