enda

Michael Madsen

(1958 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Visit 2014 Instruktion DK/Dokumentarfilm
Death Squad 2014 Lobo U/Spillefilm
Strenght and Honour 2007 Medvirkende U/Spillefilm
Kill Bill - Vol. 2 2004 Budd/Sidewinder U/Spillefilm
Himmelnattens kejser - en film om synlighed 2003 Instruktion
Species II 1998 Press Lennox U/Spillefilm
Donnie Brasco 1997 Sonny Black U/Spillefilm
Species 1995 Medvirkende U/Spillefilm
The getaway 1994 Medvirkende U/Spillefilm
Beyond the Law 1993 Medvirkende U/Spillefilm
Håndlangerne 1991 Medvirkende U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.