enda

Michael McCusker

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Wolverine 2013 Klipper U/Spillefilm
The Amazing Spider-Man 2012 Klip U/Spillefilm
Knight and Day 2010 Klip U/Spillefilm
3:10 to Yuma 2008 Klip U/Spillefilm
Australia 2008 Klip U/Spillefilm
Fantastic four: Rise of the Silver Surfer 2007 Klip U/Spillefilm
Walk the Line 2005 Klip U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.