enda

Michael Møller-Kristensen

(1971 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
No Right Turn 2009 Manuskonsulent, Produktionsassistent DK/Spillefilm
Krokodillerne 2009 Produktionsleder DK/Spillefilm
Pistoleros 2008 Kostumier DK/Spillefilm
Næste skridt 2007 Produktionsleder DK/Spillefilm
Snuppet 2006 Fuld mand til fest, Manus-supervisor DK/Spillefilm
Vredens vægt 2006 Co-producer DK/Kort fiktion
Partus 2006 Produktionsleder DK/Kort fiktion
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.