enda

Michael Moore

(1954 – )

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Fahrenheit 11/9 2018 Instruktion, Medvirkende U/Dokumentarfilm
Where to Invade Next 2015 Instruktion, Medvirkende U/Dokumentarfilm
Kapitalismen - en kærlighedshistorie 2009 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Sicko 2007 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Fahrenheit 9/11 2004 Instruktion, Sig selv, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Bowling for Columbine 2002 Instruktion, Medvirkende, Manus, Produktion U/Dokumentarfilm
Roger og mig 1989 Instruktion, Manus, Producer U/Dokumentarfilm
Kampen om ilden 1981 Produktionsassistent U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.