enda

Michael Nozik

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
The Next Three Days 2010 Producent U/Spillefilm
Syriana 2005 Produktion U/Spillefilm
Motorcykel dagbog 2004 Produktion U/Spillefilm
The Legend of Bagger Vance 2000 Produktion U/Spillefilm
Quiz show 1994 Producer U/Spillefilm
Kærlighed ved tredie blik 1988 Producer U/Spillefilm
China girl 1987 Producer U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.