enda

Michael Pena

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
The Mule 2019 Medvirkende U/Spillefilm
12 Strong 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Ant-Man and the Wasp 2018 Medvirkende U/Spillefilm
Turbo 2013 Tito U/Spillefilm
End of watch 2012 Mike Zavala U/Spillefilm
Observe & report 2009 Dennis U/Spillefilm
Shooter 2007 Nick Memphis U/Spillefilm
World Trade Center 2006 Will Jimeno U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.