enda

Michael Powell

(1905 – 1990)

Filmografi Priser Festivals
Title År Funktion Category
Peeping Tom 1960 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Nat over Kreta 1956 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Havets tiger 1956 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Den listige pimpernel 1949 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Sorte lilje 1947 Instruktion, Manus, Producer U/Spillefilm
En sag om liv eller død 1946 Instruktion, Manus U/Spillefilm
Tyven fra Bagdad 1946 Instruktion U/Spillefilm
Det hændte i Skotland 1945 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
En af vores maskiner savnes 1945 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
Duellen 1943 Instruktion, Manus, Produktion U/Spillefilm
49. breddegrad 1941 Instruktion, Produktion U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.