enda

Michael R. Miller

Filmografi Priser Festivals
Titel År Funktion Category
Ghost World 2001 Klip U/Spillefilm
Stigmata 1999 Klip U/Spillefilm
Anaconda 1997 Klip U/Spillefilm
Boys on the side 1995 Klip U/Spillefilm
De unge rebeller 1993 Klip U/Spillefilm
Medicine Man 1992 Klip U/Spillefilm
Oscar - fingrene væk fra min datter 1991 Klip U/Spillefilm
Miller's crossing - Dødens ekko 1990 Klip U/Spillefilm
Død ved ankomsten 1988 Klip U/Spillefilm
Arizona junior 1987 Klip U/Spillefilm
Blood Simple - Et nemt offer 1983 Lyd U/Spillefilm
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.
Det Danske Filminstitut registrerer international festivaldeltagelse og priser til danske film, dog primært de titler, som Filminstituttet varetager i sin festivaldistribution, og primært i forbindelse med de festivaler, som Filminstituttet har prioriteret at samarbejde med. Registreringen af festivaldeltagelse og priser til danske film, der ikke er i festivaldistribution, foretages kun for "launch"-festivaler ifølge Filminstituttets prioriterede festivalliste. Se listen over prioriterede festivaler.